Muuton suunnittelua

Pari päivää muuttoon. Muuttolaatikot ovat jo saapuneet. 50 kappaletta. Monta korkeaa pinoa Niemen punaisia laatikoita. Täytin ensimmäisenä kaksi niistä leffoilla ja heti perään kymmenen kirjoilla. Elokuvahylly pääsi uuteen kotiin. Molemmat Ikean kirjahyllyt muuttivat myös muualle ja korvaantuvat vanhemmilla vaihtoehdoilla. Keittiönpöytä ja tuolitkin menivät vaihtoon, uudet ovat jo asunnolla.

Muuttopäiväksi on luvattu lämpöasteita 27. Pelkään että näännytän muuttoporukkani. Toivon todella että sääennuste ehtii muuttua suotuisammaksi. Jos pakkaaminen ottaa jo voimille, kantaminen ottaa vielä enemmän. Itse muutto hoidetaan myös Niemen avustuksella. Auto ja kuski on varattu. Kantajiksi saapuu toivottavasti monta kaveria että kenenkään ei tarvitse rehkiä itseään hengiltä.

Muutto on koko projektin vittumaisin vaihe. Asunto alkaa olla jo siinä vaiheessa että sinne voisi tavaraa alkaa kuskaamaan. Olohuoneen listat eivät ole vielä paikoillaan ja pari seinää kaipaa tapettia. Makuuhuoneessakin on vielä väliaikainen verstas. Mutta laatikoille ja huonekaluille on tilaa. Laatikoista puolet on vielä pakkaamatta, mutta vielähä tässä on aikaa..

DSC_0757

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s