Magnetismia

En ole unohtanut tätä blogia edelleenkään. Ei ole vain tehnyt mieli kuvata asuntoa koska täällä on edelleen aikamoinen kaaos. Toivoisin saavani edes yhden huoneen valmiiksi että saisin otettua kunnon kuvat ja esiteltyä aikaansaannoksiani. Mutta koska elämässä pitää tehdä muutakin kuin sisustaa ja järjestellä, aikani on kulunut ihan muuhun.

Eilen toteutin kuitenki yhden suunnitelmistani. Huonosti kasassa pysyvä kehys lojui edellisen asunnon nurkassa lattialla seinään nojaillen. Nyt päätin ottaa se parempaan käyttöön. Eihän sellainen muovinen rimpulakehys jaksanut siinä olevaa lasia kannatella, minkä vuoksi kehys oli löystynyt eikä sitä uskaltanut ripustaa seinälle. Otin lasin pois ja ajattelin maalata pohjan magneettimaalilla. Alkuperäinen pohja oli kuitenkin liian karkea joten vaihdoin pohjan toiseen kehykseen. Minun piti myös vaihtaa lasi samaisessa kehyksessä olevan pleksin tilalle, mutta onnistuin särkemään lasin, joten tämä suunnitelma jäi toteuttamatta. Mutta sain kuitenkin sileämmän pohjalevyn, ja sudin siihen kolme kerrosta Clasun magneettimaalia. Ihan tavalliset jääkaappimagneetit eivät magneettimaaliin tartu, vaan se vaatii vahvempia magneetteja. Onneksi niitä oli ennestään jo jokunen olemassa. Pitää etsiä jostain myös vahvempia ja isompia magneetteja josko vaikka painavampiakin tavaroita tauluun saisi kiinni. Mietin myös magnetisoivani kuoharipullojen korkkeja, joita on kertynyt useampikin kappale ja olen jo pitkän aikaa halunnut keksiä niille jotain järkevää käyttöä. Taulu on nyt keittiön seinällä ja odottelee pintaansa lisää valokuvia ja kortteja ja muuta krääsää.

DSC_1277

Kuvassa näkyvä kello löytyi muutamalla eurolla DoM kirpputorilta. Punainen senkki on iki-ihana Ikean peltikaappi joka tällä hetkellä sisältää kippoja, kuppeja ja uunivuokia. Verhot ovat viimeksi olleet ikkunassa jokunen vuosi sitten, sopivat uuteen keittiöön oikein mukavasti pirteän värimaailmansa kanssa.

Hankinta-/väsäyslistalla on seuraavana jokunen amppeli ja muita keinoja saada kukkaset paremmin esille ja leviteltyä myös muihin huoneisiin. Viimeisimpiä hankintoja ovat pitkään haaveissa ollut kannukasvi ja työkaveri ystävällisyydessään lahjoitti minulle juorun ja sitruunatimjamin alut, joita yritän nyt hoivata ja pitää hengissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s