Tasoitetaidetta

Tapetti on irti! Johan tuota on jokunen tovi rapattukin. Aikaansa ja apuansa Eijan lisäksi tarjosivat Johanna, Jaana ja Maarit sekä Teron äiti Saini. Veljeni Kari kävi myös tutkailemassa seinät ja komensi minut pakkeloimaan isoimmat kolot seinistä ja hiomaan seinät kauttaaltaan. Hän tulee sitten auttamaan varsinaisen tasoituksen kanssa, todennäköisesti myös tekemään sen, hän kun on tasoitellut seiniä ennenkin, toisin kuin eräät. Jaana oli sitten tänään seuranani täyttämässä reikiä. Onnistuimme taiteilemaan seinään puun jonka juurella pitkäkaulainen mies huojentaa oloaan…

36148298_423470874804449_5830912661214199808_n

Rautakauppareissulla napsimme mukaan maalien värimalleja ja vilkuilimme myös potentiaalisia tapetteja. Nekin kun pitäisi kohta puoliin päättää. Eli puu tulee valitettavasti peittymään jossain vaiheessa. Pinterest on kiva paikka etsiä ja säilöä ideoita ja tällä hetkellä silmää miellyttää sininen, harmaa ja petrooli. Katsotaan sitten uudestaan miltä tuntuu kun maalit pitää oikeasti valita.

Makuuhuoneen kaapinovet ovat Terolla työn alla. Alunperin meidän suunnitelmamme oli hioa ne puupinnalle ja katsoa tarvitsevatko ne maalia laisinkaan vai riittääkö pelkkä lakkaus. Huonosti suditun vakoisen maalin alta paljastui oranssia, sitten jotain valkoisehkoa, jonka alta vihreää ja ilmeisesti pohjamaalia, ja sitten: lastulevy. Unohdimme siis puupinnan ja Tero hioo ovia vain sen verran että ne voi maalata uudestaan. Niillekin pitäisi päättää väri.

Autosta luovuttamme ainoa asia mikä on arveluttanut on se, miten saa kuljetettua kätevästi isompia tavaroita paikasta A paikkaan B. Investoin polkupyörän peräkärryyn ja sillä kulki nätisti neitsytmatkallaan tänään 20kg tasoitesäkki rautakaupasta asunnolle hyvinkin nätisti. Ehkä säkin olisi saanut kuljetettua myös korissa, mutta vastaisuuden ja isompien kamppeiden varalta kärry on hyvinkin kätevä. Fillarikärrystä enemmän toisessa blogissani.

PSX_20180705_204347.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s