Remppa-jussi

Juhannus oli ja meni. Meillä molemmilla oli myös juhannuksen aatonaatto vapaata, eli saimme ruhtinaalliset neljä päivää aikaa huhkia asunnolla. Keittiö on edistynyt siihen pisteeseen, että putket saisi kiinnittää kohta takaisin paikoilleen ja sitten pitäisi alkaa opettelemaan parketin asennusta. Keittiöstä on tulossa lisää tarinaa myöhemmin.

Olohuoneessa on enää yksi seinä mikä on osittain tapetin peitossa, sen aion paljastaa kokonaan huomenna, onni on lauantaitöistä saatavat arkivapaat. Avuksi tulee jälleen ystäväni Eija, joka vietti myös juhannusaaton kanssani seinien parissa pakertaen ja kiroillen.

DSC_0650

Ensimmäiset hanskat on kulutettu loppuun. Yhtään kynttä ei ole mennyt poikki. Olen tiputtanut lastan tikkailla kiikkuessani vain kaksi kertaa. Sadekeli on paras tapetinirrotuskeli. Tapetinpoistoaine oikeasti toimii kun sen antaa vaikuttaa. Käsillätekeminen on terapeuttista.

Ja koska juhannuksena tuli kuunneltua Radio Nostalgiaa ja sen myötä jopa iskelmää, pitää linkittää tähän mukaan kappale, joka tuli vastaan kun mietin blogille nimeä. Muun muassa ”Oma paikka” oli valitettavasti jo varattu, joten sanoja pyöriteltyäni päädyin nimeen ”Jotain Omaa”. Saman nimisen kappaleen on säveltänyt Jukka Kuoppamäki, sanoittanut Chrisse Johansson ja sovittanut Jori Sivonen. Juhamatti laulaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s